RSS Twitter Facebook Google+

SOS Børnebyerne

SOS Børnebyerne fokuserer på langsigtet udvikling af det enkelte barn, familien og lokalsamfundet. SOS Børnebyerne blev stiftet tilbage i 1949, og er som altid uafhængig af politiske interesser.
SOS Børnebyerne er tilstede i over 130 lande, og har samlet over 500 børnebyer.
SOS SOS Børnebyerne

Hvad er en børneby?

Som navnet antyder, er børnebyer essentielt for SOS Børnebyernes arbejde.
Børnebyerne består af en række SOS-familier, og de har selv ansvaret for husholdningen og økonomien i hverdagen.
De har deres eget hus, hvor at børnene vokser op sammen, og lærer at klare sig selv med grundlæggende skolegang, samt faglig opfølgning.

Skolegangen foregår ofte i SOS-Børnebyernes egne skoler, medmindre der findes en skole i lokalsamfundet.
Der findes også SOS-værkstedskoler som tilbyder en praktisk orienteret uddannelse. Her får de unge nogle håndværksmæssige kvalifikationer, der gør at de kan klare sig selv.

I Børnebyerne findes der også lægeklinikker, så børnene kan få basale behandlinger og rådgivning.
SOS1 SOS Børnebyerne

Der er brug for dig

Børnene som SOS Børnebyerne hjælper, har alle oplevet et stort svigt, nemlig at stå alene uden en mor eller far.
SOS Børnebyerne hjælper med at skabe en tryg tilværelse for børnene, så de ender med et godt liv. Dette opnås ved at give børnene et kærligt hjem og familie. Børnebyerne bliver barnets trygge base, som danner rammen for resten af deres liv.

SOS Børnebyerne er verdens største private børneorganisation, med fokus på den der har mistet eller er i fare for at miste deres forældre. De ved hvad der skal til, igennem mange års erfaring.
Opskriften og intentionerne har de, men de kommer ingen vegne uden den økonomiske støtte, fra private sponsorer i Danmark og resten af verden, for de har ikke tilladelse til at foretage landsindsamlinger i Danmark.

Når du vælger at støtte op om SOS Børnebyerne kan du selv vælge, hvor i verden det skal være, så du løbende kan følge udviklingen.
Netop din støtte har en stor betydning, så gør noget ved det allerede i dag!

Støt SOS Børnebyerne