RSS Twitter Facebook Google+

Støt nu

Støt nu Støt nuBarndommen er yderst vigtig, da det er med til at definere det liv, som et menneske får. Alle børn har fortjent at være elsket og sorgløs. Der skal være tid til at lege, lære samt opbygge en grundlæggende tillid til den verden, han/hun vokser op i og bliver en del af.
Desværre er det langt fra alle børn, som får den barndom de har fortjent. Over 1 milliard børn vokser op i fattigdom, og mere end 140 millioner børn vokser op uden en mor eller far.

Der er brug for at vi står sammen, og støtter alt det vi kan!

Hvad kan jeg gøre?

Hver dag arbejder organisationer som Børnefonden, Unicef, Plan, SOS Børnebyerne og mange flere, på at forbedre levevilkårene for disse børn, men de kommer ingen steder uden din hjælp!
Støt nu1 Støt nu
For et beskedent beløb om måneden, kan du sikre at et barn får en tryg opvækst. Det er mindre vigtigt hvilken organisation du støtter, bare at du gør det!

Tag og læs om de forskellige organisationer her på siden, besøg deres hjemmesider og vælg én eller flere som du vil støtte.
Hos alle organisationerne kan du følge udviklingen for dit sponsorbarn, samt lokalsamfundet. Den følelse af at hjælpe, kan ikke gøres op i kroner og øre.

For virksomheder

Det er ikke kun privatpersoner der kan støtte det gode formål, det har virksomheder også mulighed for.
Der er mulighed for at lave unikke projekter, som virksomhedens personale løbende kan følge med i. Værdien for virksomheden består i gladere medarbejdere og mere sammenhold.

Gør det eventuelt i stedet for firmagaven – dette er en “gave” som ikke bare ender i skuffen, men en gave som medarbejderne kan glæde sig over, og være stolte af at være med til at støtte op om.